BARTIN / MERKEZ - Kozcağız İlkokulu

Mrt

Bartın Valisi Sayın Dr. Nurtaç ARSLAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan AŞCI Kozcağızda gerçekleştirdikleri okul ziyaretleri kapsamında 14.03.2024 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip öğrencilerimize derslerinde başarılar diledikten sonra okul yönetimi ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek okullarda yürütülen projeler,okulların eğitim durumları ve genel ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar.Ziyaret esnasında Vali Sayın Dr. Nurtaç ARSLAN'a öğrencilerimizin değişik malzemeler kullanarak yapmış oldukları el yapımı Türk Bayrağı hediye edildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini sona ermesi münasebeti ile Minik öörencilerimiz karnelerini alarak , dönemin yorgunluğunu üzerlerinden atabilecekleri 2 haftalık bir tatil dönemine girmiş bulunuyorlar. Biz de tüm öğrencilerimize  iyi tatiller diliyoruz...

Ara

Okulumuz 4. Sınıf Öğretmenleri ve öğrencilerinin katkıları ile hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi web sitemiz üzerinden 26.12.2023 tarihinden itibaren yayındadır.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan AŞCI okulumuzda 3-B Sınıfı öğrencilerince  düzenlenen ''Bayrağa SAYGI'' temalı sergi kapsamında okulumuza 27.10.2023 günü ziyarette bulundu.Giriş kapısında Okul Müdürü İdris AKIN , Müdür Yardımcısı Yalçın KARAGÖZ ve öğrenciler tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rammazan AŞCI'ya okul öğrencileri 'Hoşgeldiniz sayın İl Milli Eğitim Müdürüm ' diyerek çiçek sundular.Çiçekleri kabul eden Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI beraberindeki heyet ile birlikte kurdela keserek açılış yaptıktan sonra öğrencilerin farklı materyallerden elleri ile hazırlamış oldukları bayraklardan oluşan sergiyi gezdi. İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI , ders işlenmekte olan bir sınıfa kısa bir ziyarette bulunduktan sonra Öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile sohbet etti .Sergiyi Bartın Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet AKCA ve Bedil İlkokulu Müdürü Ali YAZICI 'nın yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi de ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan AŞCI Okul İdareci ,Öğretmen ,Öğrenci ve Veliler ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra başka bir programa katılmak üzere okulumuzdan ayrıldı.